Missie en doelstellingen

‘Onder ons’ is in de eerste plaats een club voor iedereen: jong, oud, mannen en vrouwen. Sinds 1/8/1967, meer dan 50 jaar, speelt 'Onder ons' in de Vlaamse basketbalcompetitie en heeft reeds een ruime lokale aanwezigheid. Generaties spelers zijn de reveu gepasseerd en allen raakten vertrouwd met de doelstellingen van de club: fair-play, plezier maken en een gezonde geest in een gezond lichaam. BBC Grembergen staat voor sportiviteit op en naast het veld gecombineerd met een competitieve en respectvolle inzet voor de ploeg. 

De club vervult ook een opvoedkundige taak. Jeugdspelers leren niet enkel met een bal omgaan maar ook sociale vaardigheden als vriendschap, respect en solidariteit worden hen bijgebracht. Zo worden er vriendschappen voor het leven gesmeed en die zijn onbetaalbaar. 

Onze club heeft een fundamenteel familiaal en open karakter waar ruimte is voor gezellig samenzijn en extra niet-sportieve activiteiten. Dit alles draait op een voluntariaat van vrijwilligers, behandel hen en iedereen met RESPECT!